Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g5.3g33kcal0g0g3.7g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g18g79kcal1.3g11.9g2.8g0.6g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g35g60kcal2.7g1.8g4.5g1g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Ruokosokeri19g79kcal0g19.2g0g0g
Smetana, Valio, hyla18g68kcal0.4g0.4g7.4g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g18g35kcal0.7g2.1g2.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Liivate 1.7g6.1kcal1.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g869kcal16g97.4g44.6g6g
Valittu annoskoko188g434kcal8g48.7g22.3g3g
Annoskoko puolitettuna94g217kcal4g24.4g11.2g1.5g
Arvot/100g100g231kcal4.3g25.9g11.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665