Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g20g46kcal2.2g3.4g3.2g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g29g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Lanttu 7.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valio voi1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g178kcal6.8g17.2g10g1.6g
Valittu annoskoko188g89kcal3.4g8.6g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g45kcal1.7g4.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484