Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g73g18kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka15g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g13g3.9kcal0.2g0.7g0.1g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g54kcal3g8.2g0.4g3.6g
Valittu annoskoko188g27kcal1.5g4.1g0.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna94g14kcal0.8g2.1g0.1g0.9g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.2g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913