Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 22g30kcal0.6g5.3g0.5g0.8g
Fenkoli, annos 100g22g6.8kcal0.3g1.6g0g0.7g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g147kcal3.6g22.2g4.4g3.4g
Valittu annoskoko188g74kcal1.8g11.1g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna94g37kcal0.9g5.6g1.1g0.9g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094