Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g75g14kcal0.8g2.6g0.1g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)12g15kcal1.1g0.3g1g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 19g33kcal1.4g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g168kcal8.2g13.2g8.2g2.6g
Valittu annoskoko188g84kcal4.1g6.6g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna94g42kcal2.1g3.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804