Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g9g30kcal0.8g6.4g0.1g0.7g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g9g34kcal0.7g7.1g0.2g0.3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan14g49kcal1.2g10.7g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkoviini kuiva 33g23kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g313kcal6.4g51.6g3.4g3.2g
Valittu annoskoko188g156kcal3.2g25.8g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g78kcal1.6g12.9g0.9g0.8g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275