Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty112g157kcal5.8g31.4g0.8g3.8g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 34g102kcal7.2g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g536kcal27g66g18g9g
Valittu annoskoko188g268kcal13.5g33g9g4.5g
Annoskoko puolitettuna94g134kcal6.8g16.5g4.5g2.3g
Arvot/100g100g142kcal7.2g17.5g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311