Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g157kcal9.8g16g5g2.6g
Valittu annoskoko189g79kcal4.9g8g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna94g39kcal2.5g4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.2g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619