Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g468kcal29.8g9.2g34.4g4.8g
Valittu annoskoko188g234kcal14.9g4.6g17.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna94g117kcal7.5g2.3g8.6g1.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.4g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158