Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 67g74kcal14.4g0g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola1.1g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g406kcal33g24.6g18.8g4g
Valittu annoskoko189g203kcal16.5g12.3g9.4g2g
Annoskoko puolitettuna94g102kcal8.3g6.2g4.7g1g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.5g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395