TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 1.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g17g25kcal2.7g0.7g1.3g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g244kcal19.8g9g13.4g2.6g
Valittu annoskoko189g122kcal9.9g4.5g6.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna94g61kcal5g2.3g3.4g0.7g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546