Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa63g11kcal0.2g1.6g0.4g0.4g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 31g94kcal5.6g0.4g7.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.5g29kcal2.2g0g2.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g442kcal28.8g8.6g32.6g2.4g
Valittu annoskoko189g221kcal14.4g4.3g16.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna94g111kcal7.2g2.2g8.2g0.6g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945