Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g48kcal1.8g1.8g3.7g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g167g50kcal1.5g8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2001kcal145.6g124.4g100.2g13.6g
Valittu annoskoko1880g1000kcal72.8g62.2g50.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna940g500kcal36.4g31.1g25.1g3.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177