Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 267g230kcal8.3g11.8g16g0g
Katkarapu, rainbow1203g1203kcal276.6g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g3108kcal584.4g61g56g14.2g
Valittu annoskoko1880g1554kcal292.2g30.5g28g7.1g
Annoskoko puolitettuna940g777kcal146.1g15.3g14g3.6g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889