Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä1118g3912kcal72.7g368.8g245.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl65g85kcal8.4g0.3g5.6g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g49g275kcal1g32g16.2g0.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 447g191kcal15.1g21.5g4.5g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.8g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)145g276kcal0.6g66.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g9932kcal195.6g1090.4g544.4g0.8g
Valittu annoskoko1880g4966kcal97.8g545.2g272.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna940g2483kcal48.9g272.6g136.1g0.2g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587