Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)954g3339kcal114.5g658.3g18.1g47.7g
Vesi, vesijohtovesi 603g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g151g497kcal24.1g8.3g40.7g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40g80kcal0.6g0.7g8g1.8g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.2g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)50g362kcal0g0g40.2g0g
Auringonkukansiemen 50g298kcal11.5g6.3g24.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g9322kcal311.4g1378.4g265.2g105g
Valittu annoskoko1880g4661kcal155.7g689.2g132.6g52.5g
Annoskoko puolitettuna940g2330kcal77.9g344.6g66.3g26.3g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054