JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1195g359kcal11.9g71.7g2.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g478g430kcal23.9g71.7g4.8g1.9g
Valkosipuli 76g82kcal6g12.3g0.5g1.6g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.2g1.2g2.8g
Timjami 20g56kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2327kcal90.4g429.4g21.4g30.2g
Valittu annoskoko1880g1164kcal45.2g214.7g10.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna940g582kcal22.6g107.4g5.4g7.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382