Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen272g70kcal2.4g12.5g1.1g5.4g
Paprika keltainen 272g82kcal2.6g13.9g0.5g5.4g
Sipuli (käsittelemätön)744g202kcal9.7g35.7g1.5g12.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)512g102kcal3.1g17.9g1.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2037kcal37.4g166.2g129.8g51g
Valittu annoskoko1880g1018kcal18.7g83.1g64.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna940g509kcal9.4g41.6g32.5g12.8g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174