Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 426g617kcal13.9g134.5g0.9g2.9g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 3192g4377kcal702.1g0g172.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g1064g372kcal19.1g68.1g2.1g34g
Selleri, annos 50g426g60kcal4.3g12.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1277g259kcal7.7g48.5g3.8g17.9g
Kesäkurpitsa zucchini 638g115kcal3.6g16g2.6g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1277g357kcal7.7g76g2.6g31.9g
Paprika, punainen638g164kcal5.7g29.4g2.6g12.8g
Sipuli (kuorittu)1064g287kcal13.8g51.1g2.1g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13216kcal1555.8g872.8g378g244.2g
Valittu annoskoko10000g6608kcal777.9g436.4g189g122.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3304kcal389g218.2g94.5g61.1g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612