Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3122g914kcal29.3g140.5g12.5g59.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2271g3770kcal431.5g0g227.1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g568g1817kcal295.2g159g2.8g90.8g
Sipuli (kuorittu)738g199kcal9.6g35.4g1.5g12.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss852g2640kcal204.4g6.8g195.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2271g568kcal22.7g124.9g0g31.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g159g143kcal4.8g5.6g11.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20143kcal1998.2g950.8g902g391.8g
Valittu annoskoko10000g10071kcal999.1g475.4g451g195.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5036kcal499.6g237.7g225.5g98g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315