Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 300g99kcal0g1.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kurkku,tuore 100g750g72kcal4.5g10.5g0.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)800g480kcal27.2g36g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3764g1397kcal65.6g116.6g57.6g0.6g
Valittu annoskoko1882g698kcal32.8g58.3g28.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna941g349kcal16.4g29.2g14.4g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712