Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 221g51kcal4g5.3g0.4g4.6g
Porkkana 892g292kcal5.5g49.6g1.8g22.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1700g1020kcal25.5g220.9g1.7g15.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g64g166kcal7g15.3g7.6g0g
Vesi5617g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Kirjolohifilee 941g1556kcal157.6g0g103.5g0g
Juuriselleri 261g82kcal3.3g12g0.5g8.1g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7715kcal501.8g607.6g337.6g104.2g
Valittu annoskoko10000g3857kcal250.9g303.8g168.8g52.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1929kcal125.5g151.9g84.4g26.1g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411