Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 569g712kcal119.5g0g25.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g657g197kcal7.2g35.5g1.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g201g181kcal12.7g32.2g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.6g0.6g0.6g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g307g276kcal4.6g27.6g15.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3766g2834kcal292.2g213.8g86.8g1.2g
Valittu annoskoko1883g1417kcal146.1g106.9g43.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna942g709kcal73.1g53.5g21.7g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308