Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 989g179kcal5.5g24.7g4g6.9g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio63g139kcal5g16.4g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1049kcal71.2g0.1g82.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g2867kcal163.4g82.4g197.2g13.8g
Valittu annoskoko1884g1434kcal81.7g41.2g98.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna942g717kcal40.9g20.6g49.3g3.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965