Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Purjosipuli 301g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 601g647kcal50.7g84.1g2.1g42.1g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g1928kcal122g201.6g44.6g114.2g
Valittu annoskoko1884g964kcal61g100.8g22.3g57.1g
Annoskoko puolitettuna942g482kcal30.5g50.4g11.2g28.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910