Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl450g347kcal76.5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl150g255kcal27g2.1g15g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g90kcal0g0g10.1g0g
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3771g1820kcal220g93g61g15.6g
Valittu annoskoko1885g910kcal110g46.5g30.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna943g455kcal55g23.3g15.3g3.9g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353