Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Ruokasooda 7.5g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise150g420kcal5.3g3.8g42g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 150g129kcal4.7g6.6g9g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)113g248kcal14.7g0.6g20.9g0g
Kevytkerma450g540kcal14.4g20.3g45g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Arkijuusto, Valio [330kcal]75g248kcal20.2g0g18g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 23g119kcal0.1g0.1g13.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3773g6233kcal286.8g430.6g365g26.2g
Valittu annoskoko1886g3117kcal143.4g215.3g182.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna943g1558kcal71.7g107.7g91.3g6.6g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734