Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu502g1808kcal60.3g356.5g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.9g2g67.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20.1g0g
Sokeri 201g815kcal0g200.7g0g0g
Voi 121g874kcal1.4g0.5g98g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g199kcal1.2g1.8g21.1g0g
Appelsiini, kuorittu 261g123kcal1.5g23.2g0.8g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g9632kcal300.2g1169.8g436.8g11g
Valittu annoskoko1888g4816kcal150.1g584.9g218.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna944g2408kcal75.1g292.5g109.2g2.8g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429