Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g40g22kcal2.4g1.2g0.8g40g
Kuivahiiva, annos 11g20g72kcal9g8g1.2g0g
Soijajauhot, Soyolk180g720kcal70.2g28.8g36g21.6g
Vehnälese 160g365kcal21.3g24.6g7.2g60g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl168g1512kcal0g0g168g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g809kcal32.3g8.3g69.6g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g7000kcal270.4g141.8g565.6g272.8g
Valittu annoskoko1888g3500kcal135.2g70.9g282.8g136.4g
Annoskoko puolitettuna944g1750kcal67.6g35.5g141.4g68.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362