Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1603g3127kcal299.8g0g216.5g0g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.3g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g8490kcal612g5.4g676.2g6.8g
Valittu annoskoko1888g4245kcal306g2.7g338.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna944g2122kcal153g1.4g169.1g1.7g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603