Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen273g70kcal2.5g12.6g1.1g5.5g
Paprika keltainen 273g82kcal2.6g13.9g0.5g5.5g
Sipuli (käsittelemätön)747g203kcal9.7g35.9g1.5g12.7g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)514g103kcal3.1g18g1.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g542kcal0g0g60.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g2045kcal37.6g167g130.4g51.6g
Valittu annoskoko1888g1023kcal18.8g83.5g65.2g25.8g
Annoskoko puolitettuna944g511kcal9.4g41.8g32.6g12.9g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174