Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g41g59kcal9g0g2.5g0g
Rypsiöljy rainbow0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Parsakaali brokkoli 16g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow4.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%8.2g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g11g18kcal0.9g0.5g1.3g0.2g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.6g5.9kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g236kcal23.2g9.4g10.4g3g
Valittu annoskoko189g118kcal11.6g4.7g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna94g59kcal5.8g2.4g2.6g0.8g
Arvot/100g100g63kcal6.1g2.5g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493