Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 122g93kcal2.3g18.9g0.2g1.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)44g18kcal1.8g2.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku18g2.9kcal0.1g0.5g0g0.3g
Ruohosipuli, tuore2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g231kcal8.4g44.4g0.8g3g
Valittu annoskoko189g116kcal4.2g22.2g0.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g58kcal2.1g11.1g0.2g0.8g
Arvot/100g100g61kcal2.2g11.7g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234