Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g50g55kcal11.5g0g0.9g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g50g15kcal0.5g3g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g45g15kcal1.3g2.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g23g3.6kcal0.5g0.3g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.5g29kcal2.2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g287kcal32.4g11.6g12g0g
Valittu annoskoko189g143kcal16.2g5.8g6g0g
Annoskoko puolitettuna95g72kcal8.1g2.9g3g0g
Arvot/100g100g76kcal8.6g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953