Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Poronliha, paistettu 32g64kcal8g0g3.6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g36g14kcal0.4g2.9g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g169kcal17g7.4g7.8g0.6g
Valittu annoskoko189g85kcal8.5g3.7g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna95g42kcal4.3g1.9g2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305