Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka31g30kcal5.3g0.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g6.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.7g31kcal1.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g179kcal14.8g12.4g7.4g1.6g
Valittu annoskoko189g90kcal7.4g6.2g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g45kcal3.7g3.1g1.9g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g3.3g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749