Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper26g42kcal2.9g3.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 22g7.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g44g91kcal1.3g2.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g383kcal11.4g34.4g21g4.2g
Valittu annoskoko189g191kcal5.7g17.2g10.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna95g96kcal2.9g8.6g5.3g1.1g
Arvot/100g100g101kcal3g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492