Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai35g129kcal1.7g11.2g8.7g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%8.7g25kcal2.5g0.2g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g515kcal26.4g30g32.2g4g
Valittu annoskoko189g257kcal13.2g15g16.1g2g
Annoskoko puolitettuna95g129kcal6.6g7.5g8.1g1g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249