Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.5g0.1g5.6g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g18g22kcal2.1g0.7g1.2g0.2g
Flora kevyt ruoka 7%8.8g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g70g259kcal3.2g21.7g17.5g2.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%14g39kcal4.1g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g914kcal33.6g48.8g64.6g5.6g
Valittu annoskoko189g457kcal16.8g24.4g32.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna95g229kcal8.4g12.2g16.2g1.4g
Arvot/100g100g242kcal8.9g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224