Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g100kcal0.1g0.1g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g56g28kcal1.7g2.2g1.4g0g
Ruohosipuli, tuore2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g975kcal29.4g133.8g33.8g6.4g
Valittu annoskoko189g488kcal14.7g66.9g16.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna95g244kcal7.4g33.5g8.5g1.6g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238