Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g27g88kcal2.9g17.3g0.5g1.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g38g32kcal0.4g6.9g0.1g0.7g
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Marja keskiarvo 63g30kcal0.5g4.5g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g341kcal7.8g66.2g2.2g11.2g
Valittu annoskoko189g170kcal3.9g33.1g1.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna95g85kcal2g16.6g0.6g2.8g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483