Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g158kcal4g22g5.2g2.2g
Valittu annoskoko189g79kcal2g11g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g40kcal1g5.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615