Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6g0.1g0.4g
Seiti pakaste 23g18kcal4g0g0.2g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2.1g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g10g4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g12g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g134kcal10.6g16g2.6g1.6g
Valittu annoskoko189g67kcal5.3g8g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g34kcal2.7g4g0.7g0.4g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442