Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 13g21kcal0.9g0.5g1.6g0.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g18g38kcal1.8g6.6g0.4g1.3g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g193kcal7g23.6g7.4g4.6g
Valittu annoskoko189g97kcal3.5g11.8g3.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna95g48kcal1.8g5.9g1.9g1.2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568