Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Munakoiso, tuore16g3kcal0.1g0.5g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen33g78kcal3.6g1g6.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g234kcal9.6g17.2g13.4g2.2g
Valittu annoskoko189g117kcal4.8g8.6g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g59kcal2.4g4.3g3.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.5g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344