Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g61g86kcal11.6g1.6g3.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g50g175kcal8g32g1.3g3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g754kcal56.2g73.2g26.2g6.2g
Valittu annoskoko190g377kcal28.1g36.6g13.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna95g188kcal14.1g18.3g6.6g1.6g
Arvot/100g100g199kcal14.8g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081