Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali88g19kcal1g3g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)6.2g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Ohrasuurimo 5.3g17kcal0.4g3.4g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 22g18kcal0.3g3.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g301kcal17g25.8g13.6g5.8g
Valittu annoskoko190g150kcal8.5g12.9g6.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna95g75kcal4.3g6.5g3.4g1.5g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704