Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Juuriselleri 6.2g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta50g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g199kcal8g23.4g6.4g4.8g
Valittu annoskoko190g100kcal4g11.7g3.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g50kcal2g5.9g1.6g1.2g
Arvot/100g100g53kcal2.1g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390