ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu14g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi56g77kcal11.5g0g3.4g0g
Amerikan pekoni 1viipale12g38kcal1.4g0g3.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g11g1.1kcal0.2g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g18g26kcal0.6g5.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g389kcal29.8g31.8g15.4g2g
Valittu annoskoko190g195kcal14.9g15.9g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna95g97kcal7.5g8g3.9g0.5g
Arvot/100g100g102kcal7.8g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399