Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g37g22kcal0.4g1.6g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Parsa 146g23kcal1.9g1.8g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g135kcal5.2g14g5.2g4.6g
Valittu annoskoko190g68kcal2.6g7g2.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna95g34kcal1.3g3.5g1.3g1.2g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894